Reklam 1 Alanı

TSK Mehmetçik Vakfı Vekâleten Kurban Bağışı

Kategori : Diğer - Etiketler :, , - Tarih : 17 Ekim 2012

1. TSK Mehmetçik Vakfı 1996 yılından itibaren yapmış olduğu vekâleten kurban kesim faaliyetini bu yıl da halkımızın güvenine layık bir şekilde icra edecektir.

2. Dini vecibelere uygun özellikte ve öncelikle yurtiçinden temin edilen kurbanlıkların kesimi; modern tesislerde, hijyenik koşullarda, her kesimhanede görevlendirilen Vakıf personeli, veteriner, noter ve din görevlisinin denetimi ve gözetimi altında gerçekleştirilecektir.

3. Kesilen kurbanların bir bölümü kesim bölgelerindeki şehit yakınları ve gazi Mehmetçik ailelerine dağıtılacak, kalan bölümü ise ekonomik olarak değerlendirilerek yardım planında yer alan ve halen kendisine yardım yapılan 10.342 şehit ailesi, malul gazi ve engelli Mehmetçikler ile bunların çocuklarına yardımda kullanılacaktır.

4. TSK Mehmetçik Vakfı 2012 yılında 78.360 hisse kurban ihalesi gerçekleştirmiştir. Bu nedenle vekâleten kurban bağışında bulunacak vatandaşlarımızın bağışlarını son güne bırakmamaları önemle rica olunur.

5. Kurban bedeli 520 TL veya 290 ABD Doları veya 230 Euro’dur.

6. TSK Mehmetçik Vakfına şu şekilde vekâleten kurban bağışı yapılabilir;

a) Temin edilen kurban miktarına ulaşıldığı anda veya 24 Ekim 2012 Çarşamba günü saat 12:30’a (EFT için 23 Ekim 2012 Salı günü saat 16.00’ya); kadar Vakfın anlaşmalı olduğu banka şubelerinden veya internet bankacılığından yararlanılarak,

b) Ankara’daki Vakıf Genel Müdürlüğü ile İstanbul, İzmir, Adana, Samsun, Erzurum ve Kocaeli’ndeki Vakıf temsilcilikleri ve şirketleri (Mehmetçik Vakfı Limitet Şirketi, Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri Limitet Şirketi, Mehmetçik Vakfı ve Tınaztepe Gayrimenkul Yönetimi Ltd. Şti.) aracılığı ile

c) Vakıf internet sitesi (www.mehmetcik.org.tr) üzerinden kredi kartı ile

d) Yurt dışında bulunan vatandaşlarımız ise Vakıf internet sitesi üzerinden kredi kartı ile on-line bağış yapabilecekleri gibi 23 Ekim 2012 Salı günü saat 16.00’a kadar bulundukları ülkelerdeki banka şubelerinden (BIC SWIFT Kodu ve IBAN Numaraları Vakıf internet sitesinde belirtilmiştir) bağış yapabileceklerdir.

7. Kesim sonrası bağışçılarımıza gönderilecek teşekkür mektubu, noter onaylı kesim tutanağı ile arzu eden bağışçılarımıza kurban kesimi görüntülerinin CD’sinin ulaştırılabilmesi için bağış işlemleri sırasında kimlik, adres, cep ve ev telefon bilgileri ve vatandaşlık numarasının tam ve doğru olarak yazılması gerekmektedir. Özellikle EFT yolu ile yapılan bağışlara ait adres bilgilerinin Vakfa eksik ulaşması söz konusu olabilmekte ve bağışçılarımıza ulaşılmakta zorluklarla karşılaşılabilmektedir. Bu nedenle EFT ile bağışta bulunan vatandaşlarımızın, adres bilgilerini Vakfa ayrıca bildirmeleri önem arz etmektedir.

8. TSK Mehmetçik Vakfı, vatandaşlarımızın kendi irade ve arzuları ile yaptıkları vekâleten kurban bağışlarını kabul etmekte, başka kişi, kurum veya kuruluşlara Mehmetçik Vakfı adına vekâleten kurban bağışı toplama yetkisi vermemektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Kurban bağışı hesap numaraları: http://www.mehmetcik.org.tr/duyurular_49.html

Online Kurban Bağışı: https://bagis.mehmetcik.org.tr/TSKMV_OnlineBagis/Kurban.jsp

Yorumlar (4)
  • 17 Ekim 2012 tarihinde Aybars tarafından

    Allah razı olsun yönetici

  • 07 Mart 2016 tarihinde Demir Aydın Gümüş tarafından

    905851004794 barkod 27.012016 da
    gönderildiği mesajla bildirilen kavurma hala gelmemiştir.

  • 07 Mart 2016 tarihinde haberci tarafından

    İletişime geçtiniz mi ?

    Nasuh Akar Mah. 1400. Sok. Nu.: 28 Balgat / Ankara
    Telefon : 0 312 284 19 70
    Faks : 0 312 284 19 73
    E-Posta : mehmetcik@mehmetcik.org.tr

  • 18 Mart 2016 tarihinde Demir Aydın Gümüş tarafından

    905851004794 no.lu barkod ile gönderildiği bildirilen kavur ma gelmememiştir.Ben Kavurma merakısı değilim sadece size takip için bildiriyorum.Bu birkaç kişiye daha olmuştur.menfi propogandaya neden dirç

  • Yorum Yaz
    Ad Soyad :
    E-mail :
    Yorum :