Reklam 1 Alanı

Lüleburgaz Tarım Fuarı 2012

Kategori : Diğer - Etiketler : - Tarih : 10 Eylül 2012

Kırklareli’ne bağlı Lüleburgaz İlçesi’nde her yıl gerçekleştirilen Tarım Fuarı bu yıl 19-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Lüleburgaz Fuar alanında yapılacak olan fuarda, birbirinden farklı tarım makineleri ile çiftçilere yönelik tarım aletlerinin en yeni ve modern örnekleri sergilenecek. Trakya’yı Lüleburgaz’da buluşturacak olan bu fuara bu yıl yine ilginin fazla olması bekleniyor.
15.000 metrekareli kapalı alanda düzenlenen Lüleburgaz Tarım Fuarı her yıl ortalama 45.000-50.000 civarında ziyaretçi alıyor. Trakya’nın en büyük fuarı olma özelliğine sahip olan Lüleburgaz Tarım Fuarı bu yıl 19-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkıları ve Lüleburgaz Belediyesi Kırklareli Damızlık Sığır yetiştiriciliği birliğinin etkin rol oynayacağı fuarda, 860 köy ve 1.100 noktada afiş ve görsel tanıtım yapılacak. Renkly fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen Fuar Trakya’da hayvan besicilik kültürünün süre gelen alışkanlıklarına katma değer sağlayacak. İlimiz Lüleburgaz ilçesinde hayvancılık besicilik ve tarım fuarı açıldı. Trakya’da ilk defa hayvancılık ve süt ürünleri endüstrisine yönelik gerçekleştirilen ihtisas fuarına 80 firma ve 200 marka katılıyor.

Kaynak : Gazete Trakya

Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :