Reklam 1 Alanı

2013 GÜBRETAŞ Eğitim Bursu Başvuruları

Kategori : Ekonomi - Etiketler :, , , , - Tarih : 23 Eylül 2013

gubretas-burs

GÜBRETAŞ, Türk tarımının geleceğine yatırım için başarılı ziraat fakültesi öğrencilerine lisans eğitimi boyunca karşılıksız eğitim bursu vermeye devam ediyor.

Başvuruların 2 Eylül`den itibaren başladığı GÜBRETAŞ Eğitim Bursu`na hak kazanan ziraat fakültesi öğrencilerine 9 ay boyunca aylık 250 TL ödeme yapılıyor.

2007 yılından bu yana verilen GÜBRETAŞ Eğitim Bursu desteğinden yararlanmak isteyen ve ziraat fakültesini bu yıl kazanan öğrenciler, 11 Ekim’e kadar GÜBRETAŞ’ın internet sayfası (www.gubretas.com.tr) üzerinden burs için başvuruda bulunabilecek.

Başvurularda sadece çiftçi çocuğu olmak ve ziraat fakültesinin Bahçe Bitkileri, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümlerinden herhangi birinin 1. sınıfına bu yıl kayıt yaptırma şartları aranıyor.

11 Ekim 2013 tarihinde sona erecek olan burs başvurularının sonuçları ise 6 Kasım 2013 tarihinde şirketin web sitesinde açıklanacak.

GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, Türkiye’deki tarım sektörünün geleceğinin yetişecek ziraat mühendislerinin niteliğiyle paralel olduğuna inandıklarını belirterek, “Bu nedenle ziraat fakültelerindeki öğrencilere destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

BAŞVURU FORMU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!

Yorumlar (3)
  • 27 Eylül 2013 tarihinde suat aslan tarafından

    Bu adamlar kime burs veriyor merak ettim doğrusu.Ziraat öğrencisiyim 36 kişilik sınıfta 3-5 çiftçi çocuğu var.Onlarında bursa gereksinimi yok :/ Orda burda burs veriyoruz diye utanmadan yazı yazıyorlar O_o cins insanlar…

  • 27 Eylül 2013 tarihinde haberci tarafından

    Kişileri rencide etmemek adına isim vereceklerini sanmıyorum. Ama kafanıza takılanları (0212) 376 50 50 numaralı telefondan sorabilirsiniz.

  • 07 Ocak 2014 tarihinde bahar tarafından

    bızım sınıftada var bu bursu alan .derslerle alakası olmayan bı arkadaş bı de başarılı olan zm lerıne verılıyormus ama maalesef doğru degıl

  • Yorum Yaz
    Ad Soyad :
    E-mail :
    Yorum :